Top Tim Tri d.o.o. novi zastupnik Binis beton proizvoda

Kompletna izgradnja objaketa | Od ideje do realizacije | Nova ponuda proizvoda

TOP TIM TRI D.O.O. POTPISAO UGOVOR O ZATUPNIŠTVU BINIS BETON PROIZVODA

Potpisivanjem Ugovora o zastupništvu proizvoda kompanije Binis Beton, dodatno smo obogatili svoju ponudu betonskih proizvoda. Od 01.10.2021. godine možete naručiti sljedeće proizvode:
 
🔸 Betonske ploče raznih veličina i boja
🔸 Cestovni program
🔸 Sistem za odbranu od poplava
🔸 New Jersey profile
🔸 Ostale betonske proizvode po zahtjevu

Ovo je za našu kompaniju veoma bitan korak, jer ćemo na lakši i brži način odgovoriti svim potrebama klijenata. Zaista nam je drago da su i iz kompanije Binis d.o.o. prepoznali potencijal i dobrog partnera u našoj kompaniji.

Betonske ploče

Viskokokvalitetne vibropresovane ploče, ekološke i potpuno neškodljive za okolinu. Široka paleta boja i oblika pruža beskonačne mogućnosti u oblikovanju pejzažne arhitekture. Otporne su na sve vremenske uticaje i dugog su vijeka trajanja.
 
Cestovni program

Raznolik program koji nudi sve što je potrebno za odvodnju kod izgradnje saobraćajnica, popločavanja različitih površina, zaštitu od odrona na putevima itd. Zadovoljavaju sve tražene uslove kvaliteta prema standardima – otpornost prema dejstvu mraza i soli.
 

Kanalizacioni sistemi

Vodonepropusne cijevi i šahtovi imaju integrisane gumene brtve, povećanu vodonepropusnost te produžen rok trajanja – preko 100 godina. Proizvodnja se odvija na savremenoj opremi, a u svemu prema važećim standardima.
 

Sistemi za odbranu od poplava

U nastojanju da doprinesemo spriječavanju katastrofa koje nastaju polije poplava, čiji smo svjedoci, razvili smo nekoliko mobilnih ili fiksnih betonskih sistema za odbranu od poplava.

 

POŠALJI UPIT

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, jednostavno pošaljite upit putem jednostavne forme ispod. Naš tim će u najkraćem roku odgovoriti!

Radujemo se Vašem upitu!

KONTAKT PODACI

Leave a Reply

MI SMO LIDERI U IZVOĐENJU GRAĐEVINSKIH RADOVA

KONSTRUKCIJE

80%

IZOLACIONI SISTEMI

85%

BETONIRANJE

90%