Kompanija Top Tim Tri d.o.o uspješno završila drugu fazu izgradnje vještačkih jezera

Veoma zahtjevan i jedinstven projekat izgradnje vještačkih jezera unutar Country side resorta. 

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. aktivno radi na fazama izgradnje  vještačkih jezera unutar Country side resorta. Animaciju kako bi jezera trebala izgledati možete pogledati klikom ovdje.

Danas je uspješno završena druga faza izgradnje vještačkog jezera “C”, a odnosi se na armiranje i betoniranje dna jezera, koje će u finalnoj fazi biti na dubini od 5 metara. Ukupna površina sva tri jezera iznosi 1200 kvadrata.

O Investitoru
Firma „Rawasi Real Estate“ d.o.o je osnovana 28.05.2013. godine kao kompanija za nekretnine sa 100%-tnim stranim kapitalom.

Među mnoštvom kompanija koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina „Rawasi Real Estate“ d.o.o. je kompanija koja se ističe među njima nudeći kvalitetna integrisana rješenja i usluge u svakoj fazi kupovine/prodaje nekretnine odnosno u svim fazama projekta. Zavidan nivo usluge održava se kroz konstantna ulaganja u ljudske resurse, kvalitetan izbor kooperanata, dobavljača, kao i mogućnost dobijanja dodatnih usluga koje utiču na sveukupno zadovoljstvo naših kupaca.

Uprkos lošem vremenu i veoma zahtjevnim uslovima na terenu, danas smo uspjeli finalizirati drugu fazu izgradnje vještačkog jezera "C". Ovo je bila jedna od najtežih faza izgradnje, gdje smo zaista morali uložiti ogromne napore, kako bismo odgovorili na zahtjeve klijenta. Nastavljamo sa novom fazom izgradnje u narednim danima.

Sljedeća faza izgradnje – Jezero “A”

Nastavljaju se radovi  na jezeru “A”, već su izvršene sve potrebne pripreme terena, kako bi u najkraćem roku i jezero “A” dobilo betonsku podlogu.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

Leave a Reply