TOP TIM TRI DOO – NOVA INVESTICIJA

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. investira u novu kombinirku

O Investiciji

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. nastavlja sa modernizacijom i u 2021. godini. Zbog povećanog obima posla kompanija je investirala u novu kombinirku, koja može odgovoriti na najzahtjevnije zahtjeve klijenata.

Zbog aktuelnog projekta izgradnje  vještačkih jezera, kao i zbog mnogih drugih ugovorenih poslova, kompanija Top Tim Tri d.o.o. planira dodatno povećati broj radnih mašina do kraja 2021. godine.

Animaciju kako bi jezera trebala izgledati možete pogledati klikom ovdje.

Uprkos svim izazovima s kojim smo se susreli u predhodnom periodu, odlučili smo se na ovu veoma bitnu investiciju za našu kompaniju. Planiramo u narednim godinama maksimalno modernizovati sve naše mašine, kako bismo na bolji i efikasniji način odgovorili potrebama tržišta.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

NAŠE USLUGE

Pogledajte sve naše usluge na jednom mjestu

TOP TIM TRI DIZAJNIRANE KUĆE

Jedinstven sistem "Ključ u ruke"

Leave a Reply