Kompanija Top Tim Tri d.o.o. nastavlja sa investicijama u 2021. godini | Kupovina novog miksera za beton

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. investira u novi mikser za beton

O Investiciji

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. nastavlja sa modernizacijom  u 2021. godini. Zbog povećanog obima posla kompanija je prvo investirala u kupovinu nove kombinirke u maju tekuće godine, a prije nekoliko dana je kupljen  novi mikser za beton, kako bi se  dodatno ubrzao i poboljšao proces isporuke i ugradnje betona na gradilišta širom BiH.

Zbog aktuelnog projekta izgradnje  vještačkih jezera, kao i zbog učestvovanja u izgradnji koridora 5C, kompanija Top Tim Tri d.o.o. planira dodatno povećati broj radnih mašina do kraja 2021. godine.

 

Ova godina je godina investicija i modernizacije za našu kompaniju. Siguran sam da ćemo nastaviti i u narednim godinama sa proširenjem kapaciteta, kako bismo na bolji i efikasniji način odgovorili potrebama tržišta.

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. koristi najsavremenije tehnike pripreme i betoniranja svih vrsta površina. Posebno se može istaknuti betoniranje po sistemu PENETRON, a odnosi se na implementaciju vodonepropusnog betona, koji ima sposobnost “samoliječenja”. 

PENETRON proizvodi su predviđeni da reaguju sa osnovnim komponentama betona i tako formiraju integrisanu formaciju kristala. Beton obrađen PENETRON materijalima posjeduje daleko veću otpornost na difuziju hlorida i sulfata, na cikluse smrzavanje-odmrzavanje, smanjenu vodopropusnost i skupljanje pri vezivanju, kao i sposobnost “samoliječenja”. Životni vijek betona tretiranog PENETRON materijalima je oko tri puta duži od konvencionalnog betona.Više o PENETRON sistemima na linku.

NAŠE USLUGE

Pogledajte sve naše usluge na jednom mjestu

TOP TIM TRI DIZAJNIRANE KUĆE

Jedinstven sistem "Ključ u ruke"

Leave a Reply