Uspješno završena prva faza paralelne izgradnje dvije “Open Space” vile na Jahorini

Kompletna izgradnja objaketa | Od ideje do realizacije | Open space vile

TOP TIM TRI D.O.O. USPJEŠNO ZAVRŠIO PRVU FAZU IZGRADNJE MODERNIH "OPEN SPACE" VILA NA JAHORINI

Olimpijski centar Jahorina je postao posljednjih godina veoma atraktivna lokacija za domaće i inostrane investitore. U toku je izgradnja nekoliko velikih projekata, koji će sigurno dodatno doprinijeti samoj ponudi centra i koji će povećati smještajne  kapacitete.

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. radi na paralelnoj izgradnji dvije “Open Space” vile u sklopu Olympic Osasis Jahorina. Uspješno je završena prva faza izgradnje, a odnosi se na izgradnju kompletne konstrukcije za obje vile. Već narednih dana počinje naredna faza izgradnje, a kompletan projekat bi trebao biti završen kroz narednih 30 dana.

Investitor o projektu i konceptu- Olympic Oasis Jahorina

Moderni trendovi zahtijevaju i nov način osmišljavanja prostora.
Zbog toga smo odlučili da vam ponudimo nešto novo i jedinstveno – open space koncept vile. ⛺️

Riječ je o drugačijem konceptu u odnosu na već postojeće vile koji će našim gostima omogućiti da u isto vrijeme uživaju i u spremanju hrane i u druženju sa svojim voljenima, jer će cjelokupan prostor biti bez zidova, ali povezan u jednu jedinstvenu, fluidnu celinu.

Dnevni boravak će biti povezan sa kuhinjom, a iz njega drvene stepenice vode ka galeriji gdje je smješten veliki bračni krevet s predivnim pogledom.

Odstupili smo od ustaljenih pravila i kreirali mjesto gdje ne postoje ograničenja i gdje će se naši gosti u svakom trenutku osjećati slobodno.

Zaista nam je iznimno zadovoljstvo da je kvalitet našeg rada prepoznat i među regionalnim investitorima i biznismenima. Ovaj projekat izgradnje nam je od velikog značaja i maksimalno ćemo se potruditi da odgovorimo na sve specifične zahtjeve investitora.

MI SMO LIDERI U SISTEMU "KLJUČ U RUKE"

Za veoma kratko vrijeme kompanija Top Tim Tri d.o.o. je dizajnirala i u potpunosti opremila na desetine luksuznih vila. Izgradnja po sistemu “Ključ u ruke” jednostavno odgovara investitorima, jer se detaljno obraća pažnja na svaku fazu projekta. 

Šta podrazumijeva sistem “Ključ u ruke”

Građenje po sistemu „Ključ u ruke“ podrazumijeva izvedbu kompletnih radova na objektu uključujući i one na uređenju eksterijera. Ovom uslugom objekt je nakon izgradnje spreman za tehnički pregled i u potpunosti završen i spreman za korištenje. Od ostalih kompanija na tržištu razlikujemo se po tome što nudimo uslugu „Od ideje do realizacije“, odnosno prisutni smo kod cijelog procesa od projektovanja pa do kompletne izgradnje.

Izvođenjem radova na ovaj način kompanija Top Tim Tri d.o.o. garantuje za kvalitetu svih izvedenih radova i međusobnu usklađenost svih pozicija i materijala. Cjelokupni proces gradnje izvodi se u potpunosti prema projektnoj dokumentaciji i ugovorenim stavkama s investitorom. Klijentima dajemo prijedloge i alternative na razmatranje s obzirom na naše iskustvo i prisutnost na mnogim različitim projektima. Naši stručnjaci  u mogućnosti su ponuditi moguća bolja rješenja i uštede.

Naš sistem “Ključ u ruke” obuhvata sljedeće faze:

 

 • Pripremne radnje za početak gradnje kuće
 • Iskopi, izrada temelja, nadtemelja, betonska ploča
 • Zidanje vanjskih i unutrašnjih zidova
 • Betoniranje gornje betonske ploče
 • Krov po izvoru investitora
 • Termo fasada po izboru investitora
 • Termo glazure po cijelom objektu
 • Centralno i prema potrebi podno grijanje
 • Kompletni elektro radovi
 • Kompletni vodoinstalaterski radovi
 • PVC stolarija, 7 komorna sa troslojnim staklom Low-e i vrhunske roletne
 • Dvostruko gletovanje i dvostruko krečenje  zidova prema odabiru investitora
 • Rashladni uređaji po odabiru investitora
 • Sobna vrata prema dogovoru s investitorom
 • Keramičke pločice u prostorijama prema odabiru 
 • Podopolagački radovi – laminat ili parket
 • Uređenje eksterijera– ravnanje površine za pripremu sadnje

Dodatno nudimo izgradnju pristupnih puteva do lokacije, izgradnju bazena, izgradnju šadrvana i ostalih pratećih objekata unutar lokacije.

NEKE OD NAŠIH ZAVRŠENIH VILA

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

DIREKTNI KONTAKT

Kontaktirajte nas direktno putem društvenih mreža ili putem besplatnih poziva na Whatsupp ili viber aplikaciji

KONTAKT PODACI

Leave a Reply

MI SMO LIDERI U IZVOĐENJU GRAĐEVINSKIH RADOVA

KONSTRUKCIJE

80%

IZOLACIONI SISTEMI

85%

BETONIRANJE

90%