O NAMA

U veoma kratkom roku smo izrasli u lidera na tržištu  visoko i nisko gradnje. U budućnost gledamo ambiciozno i predano koračamo ka još većim uspjesima! 

MI SMO LIDERI U SISTEMU "KLJUČ U RUKE"

Za veoma kratko vrijeme naša kompanija Top Tim Tri d.o.o. je dizajnirala i u potpunosti opremila na desetine luksuznih vila. Naš prepoznatljivi sistem “Ključ u ruke” jednostavno odgovara investitorima, jer zaista pazimo detaljno na svaku fazu projekta. Naš cilj je da do 2025. godine počnemo sa realizacijom prodaje Top Tim Tri projektovanih kuća i u inostranstu.

ADMIR HANDZIC

VLASNIK I DIREKTOR

NAŠI PROJEKTI

U veoma kratkom roku smo izrasli u lidera na tržištu  visoko i nisko gradnje. U budućnost gledamo ambiciozno i predano koračamo ka još većim uspjesima! 

NAŠE USLUGE

Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama! Radujemo se velikim izazovima!

POSJEDUJEMO DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO U IZVOĐENJU PROJEKATA GRAĐEVINE

Koristimo samo najkvalitetnije materijale i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!
Nakon samo četiri godine postojanja, već smo izrasli u respektabilnu kompaniju, kako na domaćem tako i na internacionalnom tržištu.

BROJ MAŠINA

0

RASTE IZ MJESECA U MJESEC

BROJ KLIJENATA

0 +

KOJIM SMO FINALIZIRALI PROJEKTE

BROJ PROJEKATA

0 +

UKUPNO ZAVRŠENIH I AKTIVNIH

BROJ RADNIKA

0 +

USKORO NOVE POZICIJE

PRVI PROJEKTI FINALIZIRANI

U toku 2017 godine bili smo fokusirani samo na projekte visokogradnje, gdje smo izveli nekoliko veoma značajnih projekata za domaće i internacionalne investitore. Kako je naš  kvalitet brzo prepoznat na tržištu, razvoj naše kompanije je brzo krenuo uzlaznom putanjom.

NAŠA PRVA MILIONSKA INVESTICIJA

Krajem 2018. godine izvršili smo prvu milionsku investiciju, gdje smo nabavili dodatnu mehanizaciju, kako bismo uspješno odgovorili na sve zahtjeve tržišta. Sa novom mehanizacijom krećemo u još ozbiljnije  projekte, te odmah u narednoj godini ugovaramo ozbiljne stvari

POTPISUJEMO EKSLUZIVNE UGOVORE

Potpisujemo ekskluzivne ugovore sa jednim od najvećih Resorta u BiH. Ugovor se odnosi na izgradnju luksuznih vila, kao i izgradnju vještačkih jezera od 1200 kvadrata. Počinjemo i naše učešće na izgradnji koridora 5C, što je za nas veoma bitan projekat izgradnje

IZGRADILI PRVE LUKSUZNE VILE

Već u 2018. godini dobijamo veoma izazovne i velike projekte za izgradnju luksuznih vila na Poljinama. Veoma uspješno smo odgovorili na sve zahtjeve klijenta i ugovorili nove poslove za istog

ZAPOČINJEMO SA NOVIM USLUGAMA

Od 2019 godine smo proširili djelatnost na izvođenje svih vrsta zemljanih radova,  usluge trasnporta rastresitih materijala te usluge trasnporta i ugradnje betona.

PLANIRAMO SOPSTVENU INVESTICIJU

U 2021. godini smo nastavili sa uspješnom realizacijom na mnogim privatnim i poslovnim objektima, pripala nam je čast da dobijemo značajna priznanja od mnogih organa. Počeli smo pripremu za sopstvenu milionsku investiciju, koja se odnosi na izgradnju eko resorta sa pogledom na olimpijsku planinu Igman. Planiramo u 2022. završiti investiciju

DIREKTNI KONTAKT

Kontaktirajte nas direktno putem društvenih mreža ili putem besplatnih poziva na Whatsupp ili viber aplikaciji

KONTAKT PODACI

POŠALJI UPIT

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, jednostavno pošaljite upit putem jednostavne forme ispod. Naš tim će u najkraćem roku odgovoriti!

Radujemo se Vašem upitu!

MOŽETE NAS I POJESTITI

Naš tim će Vas vrlo rado ugostiti u našim kancelarijama

DAN

JUTARNJI TERMINI

DNEVNI TERMINI

Ponedeljak

8:00 - 12:00

14:00-17:00

Utorak

8:00 - 12:00

14:00-17:00

Srijeda

8:00 - 12:00

14:00-17:00

Četvrtak

8:00 - 12:00

14:00-17:00

Petak

8:00 - 12:00

14:00-17:00

Subota

8:00 - 12:00

Zatvoreno

Nedelja

Zatvoreno

Zatvoreno