Kompanija Top Tim Tri d.o.o uspješno završila treću fazu izgradnje na jezeru “A”

Iskop jezera, tamponiranje, izradu oplata i betoniranje AB temeljnih ploča po sistemu ” Penetron”.

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. aktivno radi na fazama izgradnje  vještačkih jezera unutar Country side resorta. Animaciju kako bi jezera trebala izgledati možete pogledati klikom ovdje.

Danas je uspješno završena treća faza izgradnje vještačkog jezera “A”, a odnosi se na armiranje i betoniranje dna jezera. Na ovom jezeru je korištena najsavremenija tehnologija betoniranja po sistemu “Penetron”.

PENETRON proizvodi su predviđeni da reaguju sa osnovnim komponentama betona i tako formiraju integrisanu formaciju kristala. Beton obrađen PENETRON materijalima posjeduje daleko veću otpornost na difuziju hlorida i sulfata, na cikluse smrzavanje-odmrzavanje, smanjenu vodopropusnost i skupljanje pri vezivanju, kao i sposobnost “samoliječenja”. Životni vijek betona tretiranog PENETRON materijalima je oko tri puta duži od konvencionalnog betona.Više o PENETRON sistemima na linku.

Vještačka jezera će u finalnoj fazi biti na dubini do 5 metara. Ukupna površina sva tri jezera iznosi 1200 kvadrata.

O Investitoru
Firma „Rawasi Real Estate“ d.o.o je osnovana 28.05.2013. godine kao kompanija za nekretnine sa 100%-tnim stranim kapitalom.

Među mnoštvom kompanija koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina „Rawasi Real Estate“ d.o.o. je kompanija koja se ističe među njima nudeći kvalitetna integrisana rješenja i usluge u svakoj fazi kupovine/prodaje nekretnine odnosno u svim fazama projekta. Zavidan nivo usluge održava se kroz konstantna ulaganja u ljudske resurse, kvalitetan izbor kooperanata, dobavljača, kao i mogućnost dobijanja dodatnih usluga koje utiču na sveukupno zadovoljstvo naših kupaca.

Danas smo uspješno završili treću fazu izgradnje na vještačkom jezeru "A", gdje smo u potpunosti izvršili iskop jezera, tamponiranje, izradu oplata i betoniranje AB temeljnih ploča po sistemu " Penetron". Ovaj projekat lagano privodimo kraju, a siguran sam da će finalni proizvod biti svjetskog kvaliteta i da će postati simbol ovog resorta.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

Leave a Reply