Kompanija Top Tim Tri d.o.o uspješno završila fazu betoniranja dna za vještačka jezera A,B i C

Iskop jezera, tamponiranje, izradu oplata i betoniranje AB temeljnih ploča po sistemu ” Penetron”.

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. je uspješno realizovala prvu fazu izgradnje vještačkih jezera unutar Country Side Resorta. Za sva tri jezera je armirano i betonirano dno, a korištena je najsavremenija tehnologija betoniranja po sistemu “Penetron”.

PENETRON proizvodi su predviđeni da reaguju sa osnovnim komponentama betona i tako formiraju integrisanu formaciju kristala. Beton obrađen PENETRON materijalima posjeduje daleko veću otpornost na difuziju hlorida i sulfata, na cikluse smrzavanje-odmrzavanje, smanjenu vodopropusnost i skupljanje pri vezivanju, kao i sposobnost “samoliječenja”. Životni vijek betona tretiranog PENETRON materijalima je oko tri puta duži od konvencionalnog betona.Više o PENETRON sistemima na linku.

Vještačka jezera će u finalnoj fazi biti na dubini do 5 metara. Ukupna površina sva tri jezera iznosi 1200 kvadrata. Animaciju kako bi jezera trebala izgledati možete pogledati klikom ovdje.

O Investitoru
Firma „Rawasi Real Estate“ d.o.o je osnovana 28.05.2013. godine kao kompanija za nekretnine sa 100%-tnim stranim kapitalom.

Među mnoštvom kompanija koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina „Rawasi Real Estate“ d.o.o. je kompanija koja se ističe među njima nudeći kvalitetna integrisana rješenja i usluge u svakoj fazi kupovine/prodaje nekretnine odnosno u svim fazama projekta. Zavidan nivo usluge održava se kroz konstantna ulaganja u ljudske resurse, kvalitetan izbor kooperanata, dobavljača, kao i mogućnost dobijanja dodatnih usluga koje utiču na sveukupno zadovoljstvo naših kupaca.

Uspješno smo kompletirali prvu fazu izgradnje vještačkih jezera. Kroz naredni period fokusirat ćemo se na povezivanje sva tri jezera u jednu cjelinu. Zaista se radujemo završetku ovog značajnog projekta.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

Leave a Reply