Kompanija Top Tim Tri vrši izgradnju vještačkih jezera u Country side resortu

Veoma zahtjevan i jedinstven projekat izgradnje jezera

O Investitoru
Firma „Rawasi Real Estate“ d.o.o je osnovana 28.05.2013. godine kao kompanija za nekretnine sa 100%-tnim stranim kapitalom.

Među mnoštvom kompanija koje se bave kupovinom i prodajom nekretnina „Rawasi Real Estate“ d.o.o. je kompanija koja se ističe među njima nudeći kvalitetna integrisana rješenja i usluge u svakoj fazi kupovine/prodaje nekretnine odnosno u svim fazama projekta. Zavidan nivo usluge održava se kroz konstantna ulaganja u ljudske resurse, kvalitetan izbor kooperanata, dobavljača, kao i mogućnost dobijanja dodatnih usluga koje utiču na sveukupno zadovoljstvo naših kupaca.

Kompanija Top TIm Tri d.o.o. je dobila projekat izgradnje vještačkih jezera, animaciju kako bi jezera trebala izgledati možete pogledati klikom ovdje.

Zaista nam je veliko zadovoljstvo raditi na ovako ozbiljnim projektima izgradnje. Za investitora Rawasi smo radili na nekoliko projekata izgradnje luksuznih vila, nakon uvida u kvalitet našeg rada dobili smo jedan od najznačajnijih projekata unutar resorta, a to je izgradnja vještačkih jezera.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova. Naša specijalnost je u sistemu “Ključ u ruke”, gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama!

Leave a Reply